Razmisljam nesto. Mnogo sam problematicna. Ne znam kako se druzim sa sobom I ovoolikim problemima?!

Da krenem ispocetka. Glava, kosa mi je em retko lepa, em se prlja svaka dva dana, frizura, ako je srece, postoji jedan citav dan. Oci, pocele sve vise da se bulje, ocoravih, a nikako da odem kod oftamologa, jos mi on fali! Nos, uredno strci od rodjenja. Koza, mestimicno do delimicno, suva, pa masna, sa boricama, problematicna. Usta, odnosno zubi = spavanje kod zubara I opet nista, uvek neki problem, gomila vadjenja, hirurgija, navlaka…I nikad kraja, dok ne stignem do kastanjeta. Vrat, nesto slicno diskusu imam u vratnom delu prsljenja, od toga mi se cesto manta u glavi I imam uzasne glavobolje, a oce I da mi se ukoci, rame, ruka…kokaj brufene, nimulide…Na prednjem delu vrata, stitna zlezda, radi ko za platu, stekce, pa onda mene gusi, davi i tako. Dalje, cuka, ona tandrce kao bubnajar za bubnjem kad svira najljuci rok, imam i za to neku roze pilule. Zmeludac, kako mu se cefne, nekad odlicno a nekad na pogled boli, tu je arnisan, pa sredi. Ginekologija, kako kad, al oce me i to.Desavaju se paklene stolice, o tome ne bih. Trticni deo, ima neki prsljen sto izlece, pa dok se ne uleti, brojim zvezde lezeci. Celulit, naravno, ko nema problem sa tim?! Cikrulacija, sta je to? Noge su mi ladne kao i ruke i na plus 40. Krvna slika, kako kad…

A, noktiii, sto me to muci, pa to je strasno, jaki kao kod baba nekad, pa se odvale sami, pa lepi, letos su se dva odvalila, i bas sam bila cupi, namazem crveni lak, a dva hanzaplasta ih razrede, na svakoj nozi po jedan. Nocas sam izvalila na ruci, do zivca nokat, kao da je on otvorio vrata a ne ja, pored zvezda videla sam i mesecove i sve sto ima na nebu, imam neki zeleni lak i jedan notak sa hanzaplastom, a boli na pogled. Sitnica. Pusim uredno, kafu pijem uredno, lekice, ponekad sam ko hodajuca apoteka.

Krs zivi bre!

To su fizicki simptomi, a za ove u glavi bi mi trebali tomovi, nenormalitis do bola.

Ma lepo mi, majke mi, nista mi ne fali, ima gore 🙂

Nokat je kriv, zato sam pisala, kuckam a njega drzim iznad zivota, da ga ne pogledam, urekenem pa da boli, sad je uvijen i ne gledam ga, pa mi lakse.

Eto, izjadah se ja o mojim problemima. 🙂

Nije mi nista, nije mi nistaaaa 😉