889fcc86c811f86983aef7429b109fe2

Podsetise me danas drnch i mahlat ( ne umem da stavljam linkove, a i sta ce vam), u vezi problema sa mojom kicmom.

Prosle godine, leto tek pocelo, mene krece da boli leva ruka. Mislim se od cega li boli, da je desna, pa da pomislim od misha, ali leva cudno. Bol je svakodnevno rastao, ruka dolazila u faze da ne mogu ni cigaretu da drzim u njoj. Onda je pocelo i rame, kljucna kost…kljukaj se brufenima, nimulidima, masiraj…nista ne pomaze. Trajalo je to izvesno vreme, dok nije stiglo u fazu da me boli na tudji pogled.

Jedno popodne je toliko bolelo da sam mislila da cu da svisnem, napolju +40, ne znam sta cu sa sobom i setih se da odem lekaru. Da. Pozovem privatnu kliniku, na koju sam vec isla, zbog problema sa kicmom, znam lekara iz doma zdravlja gde sam radila, ali javio se njegov sin. Nisam ni znala da ga ima. Kazem ja njemu lepo sve, zakukam da me boli kao zub, kaze da dodjem, ima slobodan termin. Onako obnevidela od bolova, krenem da se obucem i pomislim da se istusiram i presvucem, kako je red kada se ide kod lekara, a onda pomislim, ma boli me ruka, sto bi se presvlacila. Malo se osvezim i odem.

Kad tamo, doktor mlad, lep, ima dugu kosu ( a ja padam na muskarce sa dugom kosom), i rece da se skinem.

Ooooo, zemljo otvori se, pomislih. Gace na meni, one sto su trebale odavno da se bace, bruka ziva. Pocrvenela, pobelela, ne znam sta nisam i skidam se. Kaze lezite, i krene da me zavrce, dize noge, cepi, okreni tamo, ovamo, boliiii da umres, a ja samo mislim, kako li mu izgledam sa onim odvratnim gacama. Psovala sam sebe u sebi kao kocijas.

Obukoh se, sedoh, a ne smem da ga pogledam od sramote, rece da snimim vratni deo kicme, da sumnja na diskus…

Dodjoh kuci, zove jedna drugarica, ja ispricam sta je bilo, ali ne o kicmi, o gacama i doktoru kako sam se obrukala, zove druga, vec je cula od prve, ja samo o gacama i blamu…

Kroz par dana nas cuvenih pet na kafici, ja iskrivljena, s bolovima, cekam tri meseca za snimanje, nemam para za privatnika, i njih cetiri kez. Sta im je?

Kad pocese da sipaju gace iz torbi, da se ne brukam vise, ajaaaaaoj, smejale smo se kao sumanute. Dobila sam, crvene sa masnicom, narandzaste bokserice, bele tangice sa cipkom ( u tome cu garantovano kod lekara), i crne sa nacrtanim ustima a ispod pise kiss ( i ove cu sigurno da obucem za lekara). Tuke moje J

Naravoucenije, obucite nove gace kad krenete  kod zubara, nikad se ne zna.