Lepo meni kaze moja majka, kad dan krene naopako a ti sedi.

Ona nije mogla da sedne..

`Tela ja jutros da pisem post, i kao prava uzela bajadericu u usta, da dignem secer, ponela casu vode da posle sperem slatko i promasih sto i ode casa i voda na tastauru, aaa, brisi, fen susi…ma `oces sipak, mrtva k`o mrtvak. Mislim….popizd!

Vrti telefone, i nadjoh od  ove astrologa sa naseg worda, astro Ziza, neku njenu tastaturu, kaze stara, ona novija od moje i evo kucam s nje, upadaju mi prsti, sizim, pola ne znam gde je sta, ali bolje ista nego nista, navici cu se valjda. A moju ljubav, tvrdu, od tastature sam dala tamo nekom liku da pokusa da je oporavi i zivim u nadi!

A, sta sam `tela da ispisem…`vako.

Mislim nista posebno, nego zapalo mi za zapazaj. Ne znam sta da mislim, samo se becim, pa `ajde da podelim sa jos nekim becenje, a mozda vi i shvatite.2190

Elem, (kol`ki uvod jeboteee), dodje mi drugarice pre neko vece da me ofarba (kosu mislim, teze bi mene farbala), i dok sam ja kuvala caj-Zeleni naravno-ona da otvori postu i vidi slike nekog lika sa Onoga sajta, ide ona jos tamo. Kaze ima oko pet banki, meni to vec bi mnogo, `al ajde. Otvori ona mejl i zove dodji da vidis, ja trk iz kujne mi, kad ono tamo cilager. Lici na mog pokojnog caleta. Ja zinuh. I poceh da psujem najstrasnije, sto bi ova danasnja deca rekla.

Ova moja ima 37 godina, lepa bre, mlada, ne moze da nadje nikoga jer nema kada, radi po ceo dan, nema kada da izadje, ima jedan dan u nedelji slobodan i tada ne znam gde ce pre sa sobom i zato ide na sajtove da upozna nekoga. I svako trazi, trebalo bi valjda, sebi ravnog, nije mi jasno sta je taj video u svom ogledalu i odakle mu smelosti da joj pise? Sta je on zamislio, cime bi je kresnuo? A ima slika sa nekim mobilnim zvanim cudo, sta, on kao ima kintu pa treba da padne? Htela ja da mu svasta napisem, da trazi sebi ravnu…kaze ona, moze, ali se ti potpisi. Nisam htela, ali mi stvarno nije jasno, ko zna koliko ima godina ustvari i kako moze da se nudi mladoj, lepoj devojci? Mene bi bilo sramota, to bi bilo kao da sam se ja nudila Bred Pitu.

I ne znam sta sam `tela da kazem, ali napisah nesto, na upadajucoj tastaturi od slova.

witch