Pisem pricu sa rupama, mozda me nekada nesto i zakrpi.
Vinovnici ovog dogadjaja iz Vinovca, su svedoci mojih rupa izrecenih u rupicastom izdanju.
Jedna cica maca u cijem stanu se odvio nemili dogadjaj, ima svoju cica macu. Onu pravu sto frkce, grebucka, mjauce, seta po svim asseosarima (ma sta to znacilo) i ostalom pokucstvu a neretko i po glavama kada joj se dozvoli. Ona nije iz Vinovca, da se razumemo odmah.
Nisam ni ja, mislim bila sam, ali…nema veze, sada nisam.
Ova cica maca, domacica, primi u stan iz samo njojzi znanih razloga vinovnike ovog dogadjaja iz Vinovca i mene. Bejase i jedan macor sa nama i macici mu i svasta nesto.
Bilo tu i crvenih gaca bez po` dupeta, ali to nije vazno za ovu pricu.
Ove cica mace i ja, dodjemo mu neka familija, `nako, beskrvna, ali pravcijata, ljubavnicka iz srceta.
Smejasmo se mi te noci, svi redom i ovi iz Vinovca, i macor, bilo svega tu i pizza nekih za poneti i kolaca i one radoznale sto se setka svuda. Pogleda ona mene, ili se to meni cini, zbog onih pelin rupa, i ja ustuknem, osto` stra` od onoga sto me grickao pre par godina a ja ga `lebom ranila, krene ka meni, a ja vec u gardu, preskoci me i ode negde svojim putem, kazu da sam psovala, ne znam pojma, ne secam se, inace ne psujem, ili vrlo retko.
Tako to skakutanje se desilo vise puta, pa setnja pored nogu, pa na nocnom stocicu, malo po krevetu, nikako da se smiri i spava k`o svaka normalna macka. Govorise mi da ce me stave u kupatilo, ne secam se zbog cega…I setila se da malo izadje na vazduh, otvori joj pendzer curica malena i eto mace na terasi. Gledam ja i nesto mi lako oko srca, neka je tamo…pelino sam nesto pricala, smejala, sevase blicevi kao paparazo, ne vidim vise, macece mi oci, i ugledah macu kako se penje uz zid terase (inace smo u potkrovlju), rekoh domacici gde joj ode cica maca, a ona ce na to, ma ne brini, tako ona cesto pa se vrati.
I kazem ja…dabogda se ne vratila, trt.
Nesto mi posle neko rece, nesto mi i gazdarica rece, nesto se smejase, nesto ne, nesto opet kupatilo spominjase i posle nekog vremena se izljubismo i odoh kuci.
Eto, kako sam jos jednom ispala kreten.
Ovo je moja verzija dogadjaja nemiloga nam a vinovnici iz Vinovca neka pricaju nekome kako je ustvari bilo, ja to ovako iskretenisah.

Advertisements