Nemam Enspiraciju da pisem, nemam i tOcka. Dobila sam ovo od Gemine pa da podelim jedan deo i sa sirokim auditorijumom citalaca ove nazovi zezancije a vrle nam istine, ustvari.

Vukajlija

Spavao sam sa Jovanom
Dokaz da pederi nisu postojali kad je živeo Vuk Karadžić. Rečenicom, iako je potpuno gramatički pravilna, ne možemo jedinstveno utvrditi da li je govornik spavao sa Jovanom, ili Jovanom, to jest, da li je gej ili ne.
E, ovde je spas u južnjačkom. Tu se pouzdano zna, dal si spavao sa Jovanu ili sa Jovana.

Trauma iz detinjstva
Kad vas matorci pošalju, da sami odaberete i donesete prut, kojim će vas tući…

Marko i Nikola

Imena pod kojima se verovatno krije najviše švalerki u mobilnim telefonima. Pandan među švalerima su Jelena i Ivana.
-Ljubavi, nisam znala da si gej.
-Molim!? Odakle ti to?
-Upravo ti je Nikola poslao poruku da želi da ti večeras popuši kurac.

Kurac – univerzalni lek za svaki ženski problem
Stav koji zastupa barem 90% muške populacije. Ostalih 10% su, kako statistika veli, gejevi, pa ih zabole anus za ženske probleme. Po narodnim predanjima koje se međ muškom populacijom prenose s kolena na koleno, 20-ak centimetara kvalitetnog mesišta je najbolji lek za: nervozu, spondilozu, grlobolju, urastao nokat, aritmiju, ravne tabane, socijalne i emotivne probleme, besparicu, i sestru od tetke joj – besKaricu.
– Šta je ovoj Ani Ivanović, nekad je osvajala Rolan Garos, a juče je izgubila od one Bugarke kojoj su obe ruke amputirane?
– Ma, njoj fali jedna dobra kurčina. Onaj njen momak – golfer samo ganja 18 rupa u zemlji, zabole njega štap za njene rupe. Vi’š kako ona Jankovićeva, našla onog vaterpolistu, taj jebe ko gluvo pseto, i ova odma osvaja turnire, plus se i samo kezi. Ma samo kurac njima treba, brate moj…
—————————
– Ćale, dobio sam 2 iz matematike. Profesorka mi rekl…
– Mrš u sobu, pička ti materina, idi uči. Aaaa, pa ne može to tako, idem ja sutra u školu da objasnim toj nedojebanoj kokoški neke stvari. Kad je budem do’vatio i naguzio u nastavničkoj kancelariji, ima da vrišti i da prepravlja ocenu u isto vreme.
– Dragiša, u kuhinji sam, sve te čujem. Bolje idi do prodavnice i kupi zejtina, nestalo nam. Samo pretiš u prazno, nisi me pogledao 2 meseca.
– (u sebi) Ma, vama samo kurac treba…

Oznaka na cigarama – Pušenje ubija !!!
Otprilike to bi bilo kao da devojka nosi gaće – „Jebanje pravi decu !“
metan, etan, propan, butan,

pentan, heksan, heptan, oktan, nonan, dekan…
Brojanje do 10 kada se igraju žmurke u Pančevu.
Što je najbolje ne mora da se žmuri.

Advertisements