Dragi muski, svaki od vas koji je bio u prolazu, nije zaboleo, nije ostavio traga, bio je ogovaran od strane zena.
Ima nas cetiri, nekada vise, koje kada se nadjemo u nekom raspolozenju krenu podsecanja. Plakale smo, naravno od smeha.

Jedna od nas je jedno vreme imala pehove, sa kojim god likom se nadje u situaciji, njemu padne ili je mlitav i nema sanse dalje. To joj se jadnoj desavalo tri puta zaredom. Pitala nas mucena sta joj fail, vidimo li mi to…i sada bi neke normalne drugarice pocele da je tese, ali ne i mi. Vec smo zamisljale kako ide ulicom a iza nje popadani muskarci, drvece, sve pada pored cega prodje. Jednom me je fenirala i opet pricasmo tuznu pricu koja je prati, kad njoj pade rucka fena, pogledale smo se u ogledalo i popadale od smeha.
Popravila se situacija, naisao je muski sa normalnim libidom i pravili smo zurku zbog toga. Najzad i ona!
Druga se smuvala sa tipom, dolazi sutradan kod mene sva u soku. Gledam je ne znam sta joj je. Kaze da onoliko cudo nikada nije videla i osetila. Pa poce da pipa casu, nije toliki, veci, meni oci popadase po patosu, dodam joj teglu, otera me u tri lepe, uhvati se za vazu od cveca, ja vec pijem secer i vodu, kaze toliki otprilike. Naravno, sto jedna zna, odmah se obavestavju druge, afz se sastaje da razmotri situaciju. Ona odusevljena, opet vata razne delove namestaja, mi joj vec ne verujemo, kune nam se. Htela da se uda za njega, mi se razmisljale kada ga upoznamo kako cemo sve da gledamo u medjunozje. Medjutim kada ga je dovela na skeniranje, toliko je bio ruzan da smo zaboravile da gledamo, ako se to i vidi, od rugobe. Njoj lep, sta cemo, ukusi su razliciti.
Treca nece da cuje za oralni sex, izjavila nama i svakom sa kojim je bila. Mi je ubedjivasmo da je to normalno, ma kakvi nece da cuje, njoj to gadno i nema sanse. Onda, naravno, mi grozne, solimo, biberimo, vegetiramo price pred njom, ne bi li joj stavili do znanja da tu nema nicega loseg. Pokusavale smo godinama, sve dok se jednom prilikom nije ispovracala pred nama, tada smo shvatile da se njoj to stvarno gadi i nikad vise nismo to spomenule. Nasla ona lika, zaljubila se, krenula ozbiljna prica, kada je nesto tako u pitanju, tu nema zezanja, tada postujemo. Ljubav je to, nema lajanja. Zove nas ona jednom da se skupimo da nas casti, nece da kaze zasto. Mi se razmisljasmo, verila se, udaje se, trudna je..trebace nam lova, skupicemo zajedno pare za poklon ili da joj damo pare…Kad mi tamo, otvara se flasa, nazdravlje i ‘pusila sam’! Lude zene, nacin na koji je ona to rekla, plakale smo do smeha i ona sa nama, i upiskila se, ali stvarno kad je krenula do kupatila, ostao trag iza nje..Posteno smo proslavile pusenje u cetvrtoj joj deceniji zivota. Jos je sa njim!
Imala i ja malu situaciju, nisam znala sta da radim. Gledam pa ne verujem ocima svojim, pa ne znam sta cu, kuda cu, pa se setih Mice Trofrtaljke da i labavi moze da zabavi…ali to je bila katastrofa. Neka Micu labavi zabavlja, ja sam coveka kulirala, pa izbegavala i na kraju zavrsila sa klasicnom forom, o majko mila, mozemo da budemo samo prijatelji. Naravno da se nikada vise nismo ni culi ni videli. Pa sta cu, smoki je to.

Ne mogu da se setim, ima jos bisera sa kojima smo cesto popunjavale veceri i smejale se do suza.
Plakale smo i kada je neka tuzna, pomagale…ali to je vec druga tema.

Sa ovakvim pricama se svetimo svima onima koji su nas povredili, otisli, nestali a koje smo volele.