Stize meni pre neki dan poruka na fejZbuku- Da li je dama za upoznavanje?
Pripade mi muka odma`! Od klasike muvanja i pogledah sliku. Na njojzi, baja sa klincem u narucju pored neke ikone.
Meni kosa na juris, a bejah nesto izdrndana, sto obicno nisam jelte? :mrgreen:
Odgovorih- Kako te nije sramota da saljes takve poruke sa detetom u narucju i to pored ikone. Odgovori on meni- Sto da me bude sramota? Dete ne krijem a u Boga verujem.
Padoh sa stolice i zanemeh, lepo mi covek rece, sta da mu kazem na to?!
Ovaj Encident me podsetio na nesto sto mi ide na zivce, kako se to meni vazda nesto seta po zivcima da mi je znati?
Mislim, mozda ni ja nisam normalna, dobro znam da nisam, ali..
Naletim cesto na razne profil slike na fejsu, svasta tu ima da se vidi. I mene kad vide ko zna sta pomisle, ali `ajde ja priznala da nisam u vinklu.
Ima onih curica sto jasu oko sipki, puce usta po kupatilima, iza vitrina, bojlera..i sl. To znamo sta znaci, misle da su lepe, sexi, neodoljive i da se tako ne nude nikome ni za sta, one to za sebe tako vole da se slikaju. Pa kad ih neko spamprci djavo im kriv.
Ima onih muskih polugolih, gole valjda ne dozvoljavaju, sto bacaju dlake ili obrijane torzoE da svi popadamo u neOsvest. Oni se nude, e sad ako ih neko pogresni sparmprci, to je vec njihov problem. Misice imaju pa neka se snalaze.
Sve ja to ne razumem, ali mlados` je luda i sve sebi dozvoljava. Bljucnem na te slike ali vozim dalje.

Eee onda idu one porodicne slike. Muz i zena ili momak i devojka na sliKi i jos imaju zajednicki profil. Mladencici. Jaoooo.

Sta oni sa time pokusavaju da kazu? Da niko drugi nema muza, zenu…ponose se svojim polovinama? Ili prete, ono kao, ovo nije profil za muvanje i kresanje, mi smo zajedno, ne prilazi! Posto to kerembecenje moze da se desi samo na fejZbuku. Na poslu, ulici..ne moze. To kontrolisu. Aha!
Sve sam ih zamislila kako sede sa prijateljima, kumovima, komsijama, pa pricaju o toj cuvenoj drustvenoj mrezi i onda kao `ajde da zajedno otvorimo nalog da se zezamo, pokazujemo familiji po Nemackama, Amerikama..neka crknu i decu cemo da kacimo i kucu da ne misle da je samo njima dobro. A ovamo idu na profile kada su sami kuci cunjaju po profilima ima li se sta za muvanje.
A oni bajovaneri sa cicama u ozbiljnim vezama od po tri meseca na zajednickom profilu, aoo! On je obgrlio ili zario jezicnu do krajnika, kao samo pridjite, ona je moja, a ona vidi kako me voli, hteo je da ima profil sa mnom, curka! Naravno da oboje imaju lazne profile i jasu po njima po celu noc. Zajebavaju drustvo ili sebe, pitanje je?
Ono sto me posebno zanervozira i nadigne zivac su te slike sa decama. Pa majku mu, niko nema decu samo vi? I turate na svoj licni profil da svi sline, jaoooo sto su slatki, sto su porasli…
Slika srecne porodice a ovamo jebu majku jedni drugima dok ih deca gledaju.

Sta ce slike dece ne necijem licnom profilu? Turi sebe, pa redjaj posle u album od kad je propiskilo do punoletstva ako hoces.

I sad jesam ja budala sto se nerviram, ali nekako razmisljam. Sem sto je to neki nas ili ne znam ciji mentalitet, u osnovi je nepovernje jednih prema drugima, nezadovoljstvo svojim zivotom pa prikazivanjem drugacijeg. Brak, deca za prikazivanje kao ponos..
Kao i slike iz kancelarija, da svi vide uspesnog poslovnog coveka/zenu.
Da li su tu ego i sujeta na prvom mestu ili sta?
Ne znam sta od svega nabrojanog je tacno ili netacno, ali znam da na licnoj karti ili pasosu, gde je nase ime i prezime stoji nasa slika a ne…
Mama, tata, pas i kravata!

Preterujem li? 🙄