Koji su razlozi zašto mi žene ostavljamo muškarce.
Najčešce je to kraj ljubavi. Žena će otići ako ne voli više. Ima I drugih naravno, pokušaću da se setim I nabrojim sve te razloge da bi bile nekada nekome jasnije.
Ovo nije generalizovanje nego neki skup iskustava žena oko mene.
Ostavljale smo jer nas guši. Želi u svakom trenutku da zna gde smo, s kim smo, kad polazimo, kad dolazimo. To s početka deluje kako brine o nama. Ustvari nas kontroliše I brine o sebi. Ovo je vid patologije zasnovan na bolesnoj ljubomori. Što pre žena shvati I pobegne iz te bolesne veze bolje za nju. Proći će sa manje trauma. Biti predugo u takvoj vezi znači izgubiti prijatelje, jer bez njega se nigde ne ide, roditelje, jer se sa njima viđaš samo sa njim I to mu krade vreme sa nama. Televizor mu postane neprijatelj posle nekog vremena, jer se gleda više program nego on. Nogom u dupe I beži što pre svaka koja oseti naznaku ove bolesti.
Ostavljale smo zato što mu je mali I zato što je loš u seksu. Nema tu ono mali ali tehničar. Žena je isfrustrirana posle sijaset pokušaja raznih pomagala. Jednostavno to nije to. I bolje je otići jer će ga pre ili kasnije prevariti. Mora da se oseti zadovoljenom. Nije čovek kriv ali šta vredi kad se ne oseća ništa. Veza bez dobrog seksa ne vredi. Čim vidite mali I ne odgovara vam posle prvog puta, begajte…For a, budimo samo prijatelji i pedala. Jebiga…
Ostavljale smo jer ne radi. Šta će nam šmoklja koji leži po ceo dan I svira… Takvi pametuju I čekaju da dođemo s posla da se vide sa nama I budu raspoloženi sa seks s vrata, spremanje klope, dugu šetnju. Njemu je dosadno jelte. I još kad traži kintu od roditelja ili nam suptilno kaže- kupii mi cigare- popizd. Isto tako smo ostavljale I one koje previše rade jer nemaju vremena za nas. Taj je stalno na nekim sastancima, gužvi, poslu I za nas nikad vremena. Posle izvesnog vremena se zapitamo imamo li vezu uopšte?
Odlazile smo od onih koji neće da se žene. Gubile godine a on nikako da se sredi I da nas oženi. I od onih što su hteli da nas žene. Tada smo znale da se uprpimo jer je mnogo ozbiljno a mi bi se još zezale.
Odlazile smo kada smo prevarene, kada su mamini sinovi, kada je debeo, mršav, lep, ružan…Ali nikad kada ih volimo.
Neka mu je I mali, neka ne radi, neka je ljubomoran…Ali smo ih volele I bile spremne na sve.
Ona koja voli a odlazi to je samo ako joj je život ugrožen, ako je on lomi koske a ona ga I dalje voli ali shvata da ne vredi, ostaće bez glave.
Žena kada voli ona voli sve I prašta sve. Voli sve mane! To je ljubav!
Odlazimo kada se zaljubimo u drugog…