Natalna karta je naš jedini pečat, svi ostali tekstovi su uopšteni ili zabavnog karaktera.
Zašto ne umem da objasnim jedan znak, aspekt, položaj planete pojedincu.
Zato što nemam uvid u celu natalnu kartu.
Uzeću za primer Veneru u Jarcu koja je trenutno na nebu. Uopšteno o ovoj Veneri sam pisala i to jesu opšte karakteristike ove Venere, aliiii…
Ovom Venerom vlada Saturn, ogromna je razlika ako je vladar ove Venere Saturn u Ovnu, Bliznacima ili recimo Raku. Prvom je krajnji dispozitor Mars, drugoj Merkur, trećoj Mesec. Zatim, ogromna je razlika u kućama u kojima se nalazi i na kraju aspektima koje prima ili šalje. Potom važno je pogledati kojim sve poljima vlada Saturn, potom kuću iz koje je ta Venera došla i njeno prirodno polje i šta se nalazi u njemu, kuću u koja joj je smer i šta se tamo nalazi od planeta ili znak na vrhu kuće, ima li aspekta ili ne.
Tek nakon ovog uvida mogu reći kakva je osoba u emotivnim odnosima a sve to uz ascedent koji ne ispuštam iz glave, jer je to mentalni i emotivni sklop ličnosti.
’Samo’ toliko je potrebno da bi se protumačila jedna planeta u horoskopu, njen položaj, značenje i uticaj.
Zato me ne pitajte šta znači ovo a šta ono, nemam pojma dok ne vidim celu natalnu kartu. Isto je jako važno da ono što ne postoji u natalnoj karti ne može se desiti nikada u predikcijama.
252826_131447506943670_5427252_n