ID-100224440

Ovan – Svi sudski procesi, započeti prethodne godine, tokom ove se moraju završiti. Biće poteškoća, po tom pitanju sa ljudima koji ne podnose vaš autoritet, oni koji su ispod vas, sa njima će biti najviše problema. Tokom proleća menjaće se bračni statusi. Neki će postati supružnici, neki će prekinuti brak. Ujedno u tom periodu će doći do borbe za bolje radno mesto, status u javnosti. Ideje vam neće nedostajati, samo je važno da iskoristite do leta dobar period. Od avgusta meseca počinje pogodan period za bebe, ljubav i napredovanje na privatnom polju. Ako ste iskoristili proleće i postavili stvari na svoje mesto, od jeseni vas očekuje avanzovanje, bolje radno mesto, najviše zvanje, direktorsko radno mesto. U tom periodu javnost vam neće biti naklonjena, javni neprijatelji će pokušati da vam uruše ugled. Ovo važi i za one koji nisu iskoristili povoljan period. Postojeći status će biti na meti da se uruši. Odbrana je na vama. Do kraja godine vas, takođe, očekuju duža putovanja, razrešavanje svih konfliktnih situacija koja imaju pravnu podlogu.Ono što će obeležiti period od avgusta meseca do kraja godine je ljubav, koja će biti uvek uz vas.

Bik – Početak godine vam može doneti dobre prilike koje će vam koristiti u karijeri i budućnosti uopšte. Savet od starije osobe, poslovanje sa starijom osobom, partnerstvo bilo poslovno ili emotivno, do marta meseca vam može doneti povoljne okolnosti koje će vas pratiti do kraja godine. Javnost vas neće prihvatiti sa oduševljenjem, ali to će vas boleti na početku, kasnije ćete oguglati. Najveću podršku ćete dobijati u svemu od bliže okoline, braća ili sestara. Oni će biti vaš oslonac. Od sredine leta, emotivni odnosi će biti zategnuti. Do kraja godine na tom polju će biti teškoća, borbi za opstanak i ostanka u vezi ili braku.To polje će biti najosetljivije i doneće vam nervozu, stresove, inat. Tvrdoglavost će obeležiti ovu godinu u mnogim segmenitma vašeg života, bilo vaša ili nepomerljiva suprotna strana. Svako će gledati svoj interes, svoje srce, svoja htenja i želje. Poslovanje neće biti zadovoljavajuće, ali neće ići na nizbrdo. Ako je iskorišćena prilika s početka godine, onda sledi uspeh u karijeri i dobra materijalna zarada.

Blizanac – Ponude za posao, zarađivanje novca i sticanje materijalne sigurnosti će obeležiti prvu polovinu godine. Naravno da neće padati sa neba, za sve to je potreban trud i ulaganje. Prepeke će se javljati, ali ne odustajte nikako. Ljubavni život će biti uspešan, mada ćete imati i prilika za avanture. Na vama je da odlučite da li ćete se dati jednoj osobi ili ih imati više i zabavljati se. Leto je period za ljubav, putovanja, odmor i zanimljive susrete. U drugoj polovini godine, tačnije od septembra, doći će do problema u poslu, zastoja i odluke koje će biti teške, ali ćete morati sami da ih donesete. Prijatelji će biti uz vas, njihovu podršku i pomoć ćete imati i biće vam potrebna. Kraj godine će doneti putovanje u inostanstvo i moguć porodični problem. Zdravlje će biti nestabilno tokom cele godine, posebno bolesti koje već postoje će doneti dosta probelema.

Rak – Početak godine će doneti porodične probleme, zategnutost u odnosima, nerazumevanje i emotivnu bol. Partnerski odnosi će do marta meseca, takođe biti zategnuti i loši. Opzimizam iz prehodne godine i samopouzdanje će splasnuti u prvim mesecima naredne godine. Samo ne dozvolite da vam emocije pomute razum, jer će sve doći na svoje mesto. Od aprila meseca ćete se vratiti starim strahovima, izborite se sa njima, jer će vas kratko opsedati. Od juna do avgusta će vam se vratiti samopouzdanje i mogućnost širenja poslovanja. Na jesen bi trebalo da ubirete plodove rada i osetite materijalnu sigurnost, koja će potrajati do kraja godine. Emotivne blokade ćete imati tokom cele godine. Morate se boriti sa njima, posebno u zadnja dva meseca naredne godine, da bi sledeću godinu dočekali emotivno srećni i ispunjeni.

Lav – Početak godine će biti obeležen porodicom i porodičnim okruženjem. U mnogim situacijama se nećete slagati ali je važno da ste zajedno. U poslu ne očekujte inovacije u prvoj polovini godine, čak ćete morati da odrađujete stare poslove ili ćete raditi sa nekim starijim. Mart mesec je loš po pitanju javnosti i braka, neki će se definitivno prekinuti. Loše raspoloženje i emotivna iscrpljenost će vas držati do avgusta meseca. Od avgusta kreće vaš period. Dobićete na samopouzdanju, što bi rekli vetar u leđa će vas gurati kad god zastanete. Poslovanje i priliv novca će se osetiti već krajem iduće godine. Emocije će vas i dalje mučiti, ali ćete imati snage i volje da se izborite sa sobom. Bićete jaki i optimistični. Sam kraj godine će doneti jedno lepo i zanimljivo poznanstvo koje može prerasti u ljubav.

Devica – Početak godine će doneti pozitivne emotivne vibracije, i ako se odvažite i ljubav. Do marta meseca će trajati ovaj povoljan period u kom će vaš privatni i emotivni život biti u prvom planu. Materijalna situacija do jula meseca će biti nestabilna i promenjiva. U tom periodu ne pozajmljujte novac i ne podižite kredit, bićete na gubitku iako neće ličiti na to. Do jula meseca sledi pomirenje sa nekim ko vam je važan i sa kom niste godinama u dobrim odnosima. U letnjim mesecima ćete biti u planovima, razmišljanjima i razgovorima o poslu ili menjanju posla. Od jeseni ćete moći da unovčite neki projekat i materijalna situacija će svima popraviti. U zadnjim mesecima naredne godine budite oprezni u saobraćaju. Ako niste na početku godine, novembar mesec će vam opet doneti prijatnu osobu, sa kojom možete doživeti ljubav. Kraj godine će obeležiti problemi u porodici, nerazumevanje, koje je često prisutno u svim porodicama.

Vaga – Do jula meseca ćete imati snage i volje da se upustite i izborite sa svime što vam se nađe na putu. Bilo dobro ili loše, odustati nećete. Emotivni i partnerski odnosi će u tom periodu biti zategnuti i uvek pred pucanjem. Neslaganje i nerazumevanje će vas dovoditi u niz neprijatnih situacija. Ali vaša volja da zadržite paartnera i ljubav, biće nemerljiva. Avgusta meseca ćete imati materijalnih poteškoća i teško ćete moći da se izborite sa tim problemima, dok će septembar doneti olakšanje po tom pitanju. Prijateljstva i prijatelji će u svakom pogledu obeležiti drugu polovinu godine, bićete srećni kakve ljude imate oko sebe. Kraj godine će vam opet doneti materijalne probleme ali i probleme u porodici. Emotivni status će biti malo bolji nego na početku godine a pojedini pripadnici ovog znaka mogu ući u vezu sa nekim koga su smatrali prijateljem.

Škorpija – Saturn će i cele naredne godine biti u vašem znaku. To znači da će vaša ličnost, privatni život i emotivni status imati problema i prepreka. To znači da ćete biti dovedeni u situacije u kojima nećete imati izbor, jednostavno ćete morati da se prepustite sudbini. Do jula meseca će biti podnošljivo , sem što ćete imati materijalnih problema do marta meseca. Od avgusta meseca ćete se boriti na više frontova. Vaša budućnost će biti u pitanju i moraćete da se borite maksimalno da biste nešto pozitivno uradili. Jesen će doneti poboljšanje materijalne situacije. U drugoj polovini godine vaš ljubavni život će biti aktivan. U tom segmentu je moguće aposlutno sve. Od avantura, naglih zaljubljivanja, odljubljivanja, novembar mesec nenadano pomirenje sa bivšom ljubavi. Kraj godine može doneti duže putovanje ili saradnju sa inostranim partnerom. O zdravlju vodite računa tokom cele godine!

Strelac – Do jula meseca će se dešavati važne stvari vezane za vašu budućnost. Iskoristite ovaj period i borite se za sebe i svoje sutra. Javnost neće biti na vašoj strani, imaćete direktne neprijatelje i ljude koji će vam se suprostavljati. U ovoj borbi ćete biti, isključivo sami. U istom periodu, a posebno do marta meseca, brak će biti ugrožen, a neki će ga okončati. April i maj donose zanimljiva poznanstva i moguću ljubav. Od jula meseca očekujte novac od drugih ljudi, nasledstvo, poklon od porodice ili pozitvno okončanje sudske parnice koja će biti pozitivna. Jesen donosi mogućnost putovanja u inostranstvo ili saradnju sa inostranim partnerom. Kraj godine će doneti svođenje računa u privatnom i porodičnom životu. Postavljanje stvari na svoje mesto po zasluzi.

Jarac – Do marta meseca ljubav i brak će biti na ispitu pod navalom iskušenja sa svih strana. U ova tri meseca će se pokazati snaga ljubavi, ili će opstati ili će nestati, dok bračni partneri su pred iskušenjem do jula meseca. Drugi deo godine, po tom pitanju, zavisiće od kako pregurate prvi deo godine. Prava ljubav u oba slučaja će pobediti, ako nije prava, bolje neka se prekine i ne gubi vreme.Po pitanju budućnosti, tokom cele godine će vam biti potrebna ozbiljnost i strpljenje, jer samo tako ćete uspeti, a to vama ne bi trebalo da padne teško. Na jesen vas očekuje duže putovanje. Kraj iduće godine bi trebalo da vam donese uspeh na svim poljima. Materijalnu i emotivnu sigurnost kao i potpise koji će ovekovečiti ono čemu ste stremili i za šta ste se borili cele godine.

Vodolija – Do jula meseca je povoljan period za širenje poslovanja i zarađivanje novca. Oni koji su nazaposleni ovo je dobar period da pronađu posao. Dakle, potrudite se, posla će za vas biti, dobro ćete zaraditi i obezbediti sebi mir na tom polju. Mogućnost putovanja u inostranstvo ili rad za inostranu firmu bi bio preveli problem, skoro nerešiv i zato je bolje da ne gubite vreme i energiju pokušavajući tako nešto, ovo se odnosi na celu narednu godinu. Od avgusta meseca do kraja godine će biti napet period po pitanju javnih poslova,ljubavi, braka, sudskih procesa. Mnogo toga će biti neuspešno ili teško rešivo. Ciljeve koje ste zacrtali a vezani su za budućnost će biti teško ostvarivi, biće vam potrebno mnogo borbe i odricanja da bi kraj godine doneo samo deo pozitivnog ispunjenja.

Ribe – Prva tri meseca naredne godine doneće vam ostvarenje vaših snova i stabilnost u materijalnom smislu. To će trajati i tokom aprila, s tim što će i emotivni status krenuti na bolje. Do jula meseca, generalno, odličan period je za posao , ljubav i bračni status ko se opredeli za njega. Od avgusta meseca pa do kraja godine ćete imati mnogo obaveza na poslu i vaša svakodnevica će biti krcata. Zdrastvene tegobe se takođe mogu javiti u drugoj polovni godine, od umora ili stresa. Posebno kardiovaskularni problemi, pritisak i srce su ugroženi. Predupredite ove tegobe ranijim odlaskom lekaru i primanjem terapije. Kraj godine će doneti pozitivne okolnosti vezane za budućnost u svakom pogledu, kao i sigurnost u sferi ka kojoj ste išli.

Pisala za Tetka.