12572980_1122086304491460_732423879578543855_n

Šta sad plačeš? Kako da te ne udarim kad sam ti lepo rekao da ne ideš na fejs, a ti ideš. I kaooo tamo si zbog familije iz Nemačke. Pa jel nema drugi način da ih čuješ ili vidiš, nego baš preko fejsa a? Mamu ti jebem, mene si našla da lažeš, da ti jebem krvavu majku kurvo jedna! Gleda ona slike sestričine, pazi kurca! Pa nek ti pošalje na viber da i ja gledam! I sestra ti je kurva, ko zna čije je dete rodila, jadan onaj čovek što sa njom živi.

****************************************************************

Pa jebote što ide na fejs kad joj je lepo rekao da ne ide. Zato je i dobila batine.

**********************************************************

I Ivana nije mogla ovde da dođe da pije kafu nego ste morale da idete u kafić? Moje pare trošiš? Ona te častila, ma nemoj, da ti je neka drugarica znala bi da sam rekao da bez mene nema izlazaka. Ti joj bre  to nisi rekla, i sad se pitaš što sam te udario. Pa moram kad nećeš da me slušaš. One ribe idu u kafić, kao da u kući nema kafe. Jel ja zbog kafića sad nemam mira, jel bilo vredno a? Ima i nju da polomim zato što je kurva i vuče te napolje. Pa da vredi udala bi se, a ne sedela sa drugaricama po kafanama. Boli me bre kurac što je ona doktor nauka i što se posvetila karijeri, šta ćeš od nje da naučiš? Namestiću joj ja foru, videće ona mamu joj jebem. Eno je zove te, javi joj se ako smeš i reci šta sam joj poručio. Nećeš, evo ja ću: Ej ćao Ivana, kako si? Aha, ma daaaa, u kupatilu je, reći ću da ti se javi. Na poslu je pa nisam mogao da joj kažem, ali ću tebi da jebem sve po spisku. Idi po dete u obdanište, šta sliniš tu kobilo jedna.

******************************************************************

Pa što je izlazila kad je znala da će to njega da iznervira? Neke žene to rade namerno, neka je pretukao kad ga ne sluša.

***********************************************************************

Ma daaaaaj boli te glava kad je meni do seksa. Što nisi popila lek? Ili si se već kresala sa nekim danas pa sad sa mnom kao ne možeš? Šta me gledaš tako, skidaj se bre. Nisam se ja oženio da bih i dalje drkao. Nećeš, ja ću. E sa’ću da ti jebem kevu. Ne plači, udariću te.

On izvršava bračnu dužnost bez njene volje.

**********************************************************************

Šta joj teško da mu da? Pa svaki bi popizdeo kad mu se digne a žena neće. Normalno je da hoće seks sa svojom ženom kad mu dođe.

*******************************************************************

Šta me briga što dete gleda, jesam li ti lepo rekao da ne ideš u školu po njega u mini suknji! ‘Oćeš da se muvaš sa tatama a? Pa jebote, šta će ljudi da pomisle kad te vide u miniću? Ova traži nešto jer udata žena se ne oblači tako. Ti mali da ćutiš tamo da i tebe sad ne zveknem!

*********************************************************************

Šta ga izaziva jebote, lepo joj je rekao da ne nosi minić kad ide po dete u školu. Mora da pazi kad već zna da je takav.

**********************************************************************

Hiljadu opravdanja za njega, ni jedno za nju.

Čak i kad je ubije, ovako komentarišu i pravdaju nasilnika.

Bolesnika.

Psihopatu.