keep-calm-and-eat-ajvar-6

Eeee, al’ nije ko domaći!
O ajvaru koji kupujem.
Pa zamisli mene, da kupim deset kila paprike. Prvo dok opereš, usereš se. Onda treba peći, userem ceo šporet, usmrdim kuću, zavese, zidove, pločice. Onda da se lade. Pa sedneš da ljuštiš tri dana. Nokti crni kao u zemljoradnika. Onda melji na mašinici za meso dva dana. Pa onda metni u šerpu, na lagano i mešaj varjačom sto sati, na laganoj vatri. U međuvremenu, peri tegle, kači na plafon jebote. Pa onda tegle u rernu pa sipaj ajvar pa u rernu da se zapeče pa meći celofan, gumice. Prsti smežurani. Smrdi kuća kao tvorić. I na kraju sage, gde poređati taj ajvar? Na terasu, ješ šipak, u podrum, jes đoku pa da ga neko obije. Ispod kreveta jebote da jebote!
E onda, skidaj zavese, ribaj pločice, rernu, ringle, šes’ iljada krpa..
Jebo vas domaći ajvar.
Update:
Nisam napisala ništa o usmrĐenoj garderobi, kosi, životu! Taj miris ne izlazi iz nosa mesec dana!

A voUlim da ga jedem!

Advertisements